Thomas15,0
Bobby

Bobby

Spiller

Bobby, den ældste af brødrene, har god erfaring med turneringsspil. I tidens løb har der været flere topplaceringer. Dette både i hjem-klubben, Rønnede Golfklub, og på den danske amatør-tour, DATOUR, hvor det er blevet til en deltagelse i finaleturneringen.

Dennis

Spiller

Thomas

Thomas

Spiller

Thomas, bror nummer tre. Længe siden han har spillet turneringsgolf. Men sidste gang han deltog blev han juniorklubmester i Rønnede Golfklub i både slagspil og hulspil året var 2001. Thomas har gået på golflinien på Oure Idrætsefterskole.

Jimmy

Marshal

Reglerne 2016

Order of Merit løber over hele sæsonen. Hver turnering resultatopgøres til Order of Merit efter følgende pointsystem. Der uddeles point til de 10 bedste spillere således:

10. plads 1 point

Ved lige point ved sæsonens afslutning er det den med fleste 1. pladser, og hvis det stadig er lige, fleste 2.pladser og derefter 3. pladser osv. som er den samlede vinder.

I de enkelte matches spilles der stableford med fuldt sp.hcp.
Ved lige score tildeles placeringer efter: sidste 18, sidste 9, sidste 6, sidste 3, sidste hul, laveste handicap, lodtrækning.
Alle herrer spiller fra gul tee, medmindre andet er angivet for den enkelte match.